Privacyverklaring

Deze website is een initiatief van Marja Versantvoort en Robert Schuwer van Fontys Hogescholen. Het doel van deze website is informatie te verschaffen over het boegbeeldproject hbo verpleegkunde dat heeft gedraaid van februari 2017 tot april 2018, met een subsidie van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen.

Verzamelen van allerlei persoonlijke gegevens van bezoekers van deze website dient dit doel niet en zal daarom ook niet gebeuren. Maar, misschien wilt u


  • Ons een vraag stellen of een opmerking maken via het contactformulier op deze website of
  • Een reactie geven op een pagina van deze website

U moet dan een tweetal persoonlijke gegevens vermelden, namelijk uw e-mailadres en uw naam. Waar u dat moet doen, leest u hieronder. Het is daarom belangrijk deze privacyverklaring te lezen.

Deze website wordt gehost door Google

Deze website staat bij de gratis 'weblog'-dienst 'Blogger', een product van Google. Google zal ongetwijfeld gegevens verzamelen over de bezoekers van deze website. Lees daarom het
Privacybeleid van Google. Hier wordt uitgelegd wat Google met uw gegevens doet en hoe Google uw privacy beschermt.

Het contactformulier op dit blog

Maakt u gebruik van het contactformulier op dit blog, dan bent u verplicht uw e-mailadres te vermelden en een vraag te stellen of een opmerking te plaatsen. Uw e-mailadres dient u te vermelden, zodat we via e-mail kunnen reageren op uw vraag/opmerking. Het 'contactformulier' ontvangen we als e-mail via het e-mailprogramma Gmail.

Zodra uw vraag of opmerking door ons is beantwoord, gooien we zowel uw e-mail als ons antwoord op uw mail in de 'prullenbak' van Gmail, waarna Gmail deze mailtjes na 30 dagen automatisch definitief verwijdert. Uw e-mailadres wordt niet door ons bewaard, nergens door ons opgeslagen, dus ook niet in het adressenbestand van ons e-mailprogramma (Gmail) en nooit doorgeven of verkocht aan anderen.

Een 'abonnement' op de nieuwste berichten via e-mail

Via de 'Google'-dienst FeedBurner kunt u de RSS-feed gratis via e-mail ontvangen. U krijgt dan automatisch een e-mail met de nieuwste berichten die op de pagina zijn verschenen. Om van deze mogelijkheid gebruik te maken, moet u alleen uw e-mailadres invullen op een speciaal formulier dat verschijnt als u op de betreffende 'link' of icoontje klikt.

Uw e-mailadres wordt bewaard in Feedburner zolang u een 'abonnement' hebt en dient alleen om u automatisch een e-mail te sturen met de nieuwste berichten. U kunt uzelf altijd automatisch afmelden bij Feedburner wanneer u dat wilt. Om uzelf af te melden moet u klikken op de 'link' onder in de e-mail met de nieuwste berichten die u hebt ontvangen. Uw gegevens worden dan automatisch van de verzendlijst van Feedburner verwijderd.

Het privacybeleid van Google (eigenaar van Feedburner).

Het reactieformulier onder iedere pagina

Via het reactieformulier onder iedere pagina kunt u op de betreffende pagina reageren. Indien u een reactie plaatst, wordt deze openbaar getoond bij het betreffende bericht en kan iedere bezoeker van deze website deze reactie lezen en hier op reageren.

Indien u achteraf een door u geplaatste reactie - om wat voor reden dan ook - door ons wil te laten verwijderen, kun u dit melden via het contactformulier o.v.v. de titel en de datum van publicatie van het bericht waar u op reageerde. Uw reactie wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Berichten en bijbehorende reacties op deze website zijn voor de hele wereld leesbaar en kunnen worden opgenomen in zoekmachines (bijvoorbeeld Google e.d.), zodat deze ook nog te vinden zijn, nadat het origineel op de website is verwijderd. Ook kunnen andere websites/weblogs uw reactie overnemen. Zowel over de opname van uw reactie in zoekmachines als overname ervan op andere websites/weblogs hebben we geen controle.

Zodra u een reactie bij enig bericht hebt geplaatst, ontvangen we een e-mailtje. Dit e-mailbericht wordt - nadat we het gelezen hebben - onmiddellijk door ons in de 'prullenbak' van Gmail gegooid. Gmail verwijdert dit e-mailtje definitief en automatisch na 30 dagen.

Indien de inhoud van de reactie naar ons oordeel 'spam' bevat, wordt de reactie door ons verwijderd uit het 'dashboard' van onze website.

U heeft het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van uw gegevens, zoals u die zelf hebt opgegeven bij de reacties op berichten. Ook kun u ons vragen - via het contactformulier' - om uw reactie te verwijderen of te corrigeren.

De 'sociale netwerk'-links boven iedere pagina

In de blogger-balk bovenaan iedere pagina staat een aantal 'sociale netwerk'-links. Via deze links kun u de betreffende pagina - als u die interessant vindt - delen op de sociale netwerken Twitter, Facebook en Google+.

Wij hebben geen directe toegang tot de informatie die deze diensten verzamelen als u op één van deze links klikt. Ook hebben we er geen invloed en/of controle op. Lees daarom de privacyverklaringen van deze websites - die regelmatig kunnen wijzigen - om uzelf te informeren over wat zij met uw (persoons)gegevens doen:Enkele belangrijke opmerkingen m.b.t. de beveiliging

Deze website heeft een beveiligde (https) verbinding. Om op deze website berichten te plaatsen en deze website te kunnen gebruiken en te beheren hebben we een account bij Google. Dit account is beveiligd met een sterk wachtwoord.

Onze laptops zijn beveiligd met F-secure. De (beveiligings)updates van Windows 10 worden automatisch geïnstalleerd. De toegang tot onze laptops zijn beveiligd met een sterk wachtwoord.

Klachten over de wijze waarop wij omgaan met uw persoonlijke gegevens?

Hebt u klachten over de manier waarop wij met uw privacy en de door u verstrekte persoonsgegevens om gaan, dan kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens: 'Tip ons'.

Contactgegevens

U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op deze website.

Bron: Pixabay


Geen opmerkingen: